+31 6 34 76 57 10
Waar staan wij voor

Striktly Powerhouse is een exclusieve Private gym in het centum van Haarlem voor personal training en kleine groepen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog aangeschreven. We zitten aan het water, aan de overkant van het Kenaupark, op de mooi gelegen kinderhuissingel.
Koffie, gekoeld water en een handdoekje liggen voor je klaar. Je kan altijd even plaatsnemen in onze zithoek voor of na je training. Ook is omkleden en douchen geen probleem, op de eerste etage hebben we kluisjes en 2 omkleedruimtes met douches.

Bij Striktly Powerhouse kun je een afspraak maken met een van de trainers voor een intake. We starten altijd met een intake, om zo samen te kijken wat het beste voor je is en hoe we je doelstellingen gaan bewerkstelligen.

Zoals je in de bio van onze trainers kunt lezen, komen we allemaal uit de topsort. Dit zie je dan ook terug in de trainingen zelf en op de manier van training geven. We gaan samen met jouw een uitdaging aan en zijn alleen tevreden als we zeker weten dat we allebei (de trainer en de klant) er alles uit halen wat erin zit.
Iedereen heeft een ander doel en ieder lijf heeft een andere manier van training en coaching nodig. Krachttraining is zeker niet alleen voor topsporters, maar voor iedereen. Jong en oud, beginner en gevorderd. Je kunt bij ons met verschillende doelen terecht.