+31 6 34 76 57 10
Sport Specifiek

Onze specialiteit is krachttraining en zeker ook krachttraining voor sporters. We hebben het zelf jarenlang op topniveau gedaan en willen nu met onze kennis andere sporters helpen. Fysiek in topconditie zijn is belangrijk voor alle sporters. Naast presteren op het beste van je kunnen voorkom je met een fit lijf blessureleed. Hier kunnen wij je bij helpen, wij zorgen ervoor dat je in topvorm komt voor jouw specifieke sport en dat je piekt op de momenten dat je in topvorm moet zijn.

Afgelopen jaren hebben wij meerdere (verschillende) sporters geholpen. De basis bij krachttraining is belangrijk en blijft bij alle sporters hetzelfde. Maar de oefeningen ernaast en de oefeningen die we doen richting het piekmoment (sportspecifieker) gaan er voor zorgen dat ze kunnen excelleren in hun eigen sport. Krachttraining voor sporters kan off season (hoog volume en intensitiet) en tijdens het seizoen (Minder volume).

Beter worden in CrossFit en/of gewichtheffen
Veel oefeningen In CrossFit en daarbij ook gewichtheffen bestaan al jaren. Bram geeft dan ook al langere tijd soortgelijke trainingen en de laatste jaren ook ‘echte’ CrossFit trainingen. Door onze eigen ervaring in training en coaching en onze expertise op het gebied van krachttraining kunnen wij iedereen helpen een betere CrossFit atleet te worden. Wij kunnen je helpen een sterkere all round atleet te worden, maar we kunnen je ook helpen met bepaalde technieken (gymnastische oefeningen, gewichtheffen, powerlift).
Omdat het gewichtheffen zo’n belangrijke factor is in CrossFit zijn wij ons ook hier meer in gaan verdiepen. Hierdoor kunnen we je ook krachttraining aanbieden die je gewichtheffen zal ondersteunen en er voor gaat zorgen dat je uiteindelijk meer gewicht boven je hoofd kan tillen.