+31 6 34 76 57 10
Personal Training

Binnen de gym richten wij ons voornamelijk op het geven van 1 op 1 training. Omdat wij geen ‘open gym’ hebben, hoef je nooit te wachten op je beurt en is het materiaal volledig tot je beschikking. Wil je graag samen met iemand sporten, dan kan dat natuurlijk ook in de vorm van duo of small group trainingen.
We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk krachttraining is voor iedereen en voor elk doel. Hieronder meer informatie met betrekking tot specifieke doelen. Staat jouw doel er niet tussen, neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden!

Afvallen
Vaak komen mensen bij ons met het doel om gewicht te verliezen. Hoewel wij van mening zijn dat gewicht zeker geen indicatie is van een gezond lijf is het een mooie bijkomstigheid van krachttraining. Een gezond lichaam is een lichaam dat in balans is. Door middel van krachttraining zal je spiermassa opbouwen en vet verbranden. In combinatie met een gezond eetpatroon zal je niet alleen je doel behalen door af te vallen, maar ook snel merken dat je een algemeen fitter lijf krijgt!

Krachttraining voor mannen
Mannen hebben andere doelen dan vrouwen en reageren ook anders op krachttraining. Aan de hand van jouw doelstellingen en het aantal trainingen die je wil maken, kunnen wij een uitgebalanceerd trainingschema voor je uitschrijven. We kunnen iedereen helpen, van de zakenman die fit wil zijn om top te presteren op zijn werk tot aan de jongen van 18 die na zijn groeispurt spieren wil opbouwen.
Met behulp van de 1 op 1 trainingen gaan wij ervoor zorgen dat jij, door middel van de beste techniek, alles uit elke oefening haalt.

Krachttraining voor vrouwen
Vrouwen trainen graag met een doel, ze willen betere billen of benen, of willen juist sterk genoeg zijn om de hele dag makkelijk met hun kinderen op pad te kunnen.
Kortom, een specifiek doel eist een specifieke vorm krachttraining. Door een schema aangepast op jouw doelstellingen bereik je optimaal resultaat!

Post en Pre(natale) zwangerschaps training
Aangezien Bram nu zelf 3 kinderen heeft en zijn vrouw traint, is hij vanaf de eerste keer zich ook gaan verdiepen in training tijdens en na de zwangerschap. Ondertussen zijn we 5 jaar verder en heeft hij meerdere dames geholpen tijdens en na de zwangerschap. Ook het team van Striktly Powerhouse is nu hierin opgeleid en kunnen dames begeleiden tijdens deze periodes.
Tijdens de zwangerschap zijn er veel oefeningen die je niet kan doen, maar nog meer oefeningen die je wel kan doen. Belangrijk is dat je fit blijft en er voor zorgt dat je je prettig blijft voelen in je lijf.
Na 6 weken rust te hebben gehad na de bevalling, mag je rustig weer wat oefeningen doen, maar welke, en hoe vaak? Hiermee zouden wij je graag helpen.