+31 6 34 76 57 10

Bram Strik

Eigenaar en oprichter van Striktly Powerhouse

Ik ben een gemotiveerde sporter/trainer die altijd op zoek is naar de beste trainingsmethoden waardoor ik iedereen op een persoonlijke en professionele manier kan begeleiden.

Na meer dan 12 jaar ervaring in de fitness en 8 jaar personal training te hebben geven op verschillende plekken heb ik sinds 1 juli mijn eigen Private gym geopend. Wij richten ons op sporten onder persoonlijke begeleiding, ook kan je meedoen aan een Power Hour waarin we sporten in een kleine groep. Na al mijn jaren op de werkvloer is het voor mij duidelijk geworden dat mensen het meeste baat hebben bij technische begeleiding en een uitgebalanceerd schema. Hierin staat krachttraining centraal. Wat je doel ook is, afvallen, spierbouw, beter worden in een sport, revalidatie of nog meer, iedereen haalt de meeste resultaten met spierversterkende oefeningen in wat voor vorm dan ook. Om op een effectieve en gezonde amnier de beste resultaten te behalen heb je een specialist nodig, iemand die je precies kan vertellen wat je moet doen, hoe je dat moet doen. Hier ben ik de aangewezen persoon voor. Na verschillende opleidingen en cursussen, waaronder fitness, crossfit, gewichtheffen, powerliften en vele andere, maar vooral mijn eigen ervaring als topsporter en trainer, ga ik ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt. Met deze expertise waarborg ik de kwaliteit in onze gym.

Ik sta voor kwaliteit, professionaliteit en resultaat!

Achtergrond
Tot mijn 23ste heb ik intensief gejudood (bij Kenamju) en ben ik internationaal uitgekomen voor het Nederlands team. Ik ben 2x Nederlands kampioen geweest en ben uitgezonden naar meerdere Europese kampioenschappen. Tijdens mijn judocarrière kwam ik dagelijks in aanraking met krachttraining (van o.a. Herman Debrot en Jorden Bres) en hierdoor wist ik al vroeg dat mijn interesse ook in de fitness lag. Inmiddels ben ik 30 en heb mijn eigen Private gym geopend om daar mensen te helpen aan de hand van mijn expertise. Ooit begonnen als fitness instructeur en judoleraar en daarna gewerkt als groepslesinstructeur, krachttrainer, manager en uiteraard personal trainer. Afgelopen jaren heb ik ook menig trainer opgeleid. De laatste jaren heb ik gewerkt in de nieuwe sportschool van Kenamju, daar heb ik kunnen groeien tot de trainer die ik nu ben. Ondertussen ben ik een krachttrainingsspecialist geworden en heb ik vele (top)sporters en klanten geholpen hun doelen te behalen.
Naast mijn werk ben ik getrouwd en samen met mijn vrouw heb ik drie prachtige kinderen: Maddox, Raeven en Parker. Het gezinsleven en vader zijn hebben mij, naast mijn kennis van krachttraining, mede gemaakt tot de trainer die ik nu ben.

Upcoming events

  • 01
  • July
  • 2017

...

Fitness Training on selection

Selection of individual program

Galleries

The Opening

View more

General

View more

The Opening

View more

General

View more