+31 6 34 76 57 10

Striktly Powerhouse Trainer

Mijn naam is Birgit Ente, 29 jaar oud. Net als Bram heb ik altijd op hoog niveau gejudood. Van 2009 tot 2016 heb ik vanwege mijn topsport met gerenommeerde krachttrainers samengewerkt om het hoogste doel te bereiken binnen mijn divisie. Naast dat zij mij sterker, conditioneler en leniger gemaakt hebben en mentaal geprepareerd hebben voor de wedstrijden, heb ik ook veel van ze mogen leren over krachttraining. Mijn trainers waren Herman Dubrot, Bas Willemsen, Jorden Bres, Hans Kroon, Paul Lammers en Sander Beenders.
Na mijn topsport ben ik in 2016 direct aan de slag gegaan bij Sportcentrum Kenamju als judoleraar en fitnessinstructeur. Eind 2016 heb ik een wereldreis gemaakt tot juni 2017. En sinds juli 2017 ben ik combinatiefunctionaris sport bij de gemeente Amsterdam en zal ik personal training gaan geven bij Striklty Powerhouse. Ik wil graag mijn kennis, ervaring en topsportmentaliteit overbrengen in de trainingen die ik ga geven.
Achtergrond
Van kinds af aan heb ik al veel sporten beoefend en geklauterd in bomen. Uiteindelijk ben ik mij gaan toespitsen op de judosport. Tot 2016 heb ik deze sport beoefend op het hoogste niveau. Mijn belangrijkste prestaties zijn:
• 7 Nederlandse titels,
• Europeeskampioen met teams,
• 2x vice Europees kampioen (U23)
• tot slot heb ik meegedaan aan de Olympische Spelen in Londen.
Hedendaags ben ik lekker aan het snowboarden, (kite-)surfen en crossfitten.